top of page

Contact

Heb je een vraag?

Neem contact op via het contactformulier, stuur me een e-mail, bel me op 06-23904911 of stuur een whatsapp bericht.

 

Kennismaken?

Als je dat wilt kunnen we samen een gratis kennismakingsafspraak inplannen, dat kan via de telefoon of via Zoom. Een gratis kennismakingsafspraak kun je inplannen via 'maak een afspraak', of je mag me er ook eerst over e-mailen, whatsappen of bellen. Spreek je liever op locatie af om kennis te maken? Dat kan ook tegen een vergoeding van 20 euro voor een half uur voor de kosten die ik maak om de ruimte te huren. Neem hiervoor contact met me op.

Locaties

Mindful Herstel biedt cursussen, workshops en afspraken zowel online als op verschillende fysieke locaties in Den Haag en Delft. Wanneer je je inschrijft voor een cursus of een afspraak maakt via de website staat er altijd aangegeven op welke locatie de cursus of afspraak plaatsvindt. Voor vragen over de locatie kun je altijd contact opnemen.

Locatie Den Haag

 

De Ruimte, Witte de Withstraat 27, Den Haag. Te bereiken met tram 17 halte Elandstraat. Vanaf Delft kun je ook tram 1 nemen en en uitstappen bij de Mauritskade, vanaf daar is het 15 minuten lopen. Parkeren in de buurt is betaald, behalve op zondagochtend tot 13 uur, en op het parkeerterrein van de Albert Heijn XL zijn de eerste twee uur gratis.

 

 

 

 

 

 

Locatie Delft

 

 

 

 

 

 

Ik werk vanuit twee verschillende ruimtes in Delft, Yoena en Move to Mend, beide bevinden zich binnen Delftstede, Phoenixstraat 66. De locatie is makkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Rijswijk, Schiedam, Rotterdam en Den Haag. Delftstede is op loopafstand van Station Delft en tramlijn 1 en 19 stoppen voor de deur. Parkeren kan in de nabij gelegen Phoenix­garage/­Prinsenhof­garage.

 

Voor Yoena Delft:

- Bij binnenkomst van het gebouw Delftstede ga je rechtdoor, langs de receptie, de lange gang in.

- Na een tijdje vindt je aan de linkerkant de lift (rode deuren) en even verder het centrale trappenhuis.

- Je neemt de lift of trap naar de tweede verdieping, links aan het einde van de gang vind je de ruimte van Yoena.

Voor MovetoMend:

- Bij binnenkomst van het gebouw Delftstede ga je rechtsaf de gang in. Daar vind je een zilveren lift en een trappenhuis.

- Neem de lift of trap naar de derde verdieping. Je kunt plaatsnemen onderaan de houten trap, daar kom ik je halen.

De ruimte van Yoena, Centrum voor Bewustzijn:                                                                  De ruimte van Move to Mend:

 

Toegankelijkheid

De ruimte van Yoena is rolstoeltoegankelijk. De groepscursussen vinden zo mogelijk altijd plaats op die rolstoeltoegankelijke locatie (tenzij anders aangegeven),  individuele afspraken zijn ook mogelijk in de ruimte van Yoena/op een rolstoeltoegankelijke locatie. 

Praktische gegevens

KvK-nummer: 92984797

Btw-nummer: NL004991177B83

IBAN: NL91SNSB8845438317 t.n.v. Mindful Herstel

Postadres:

Isaac da Costalaan 229

2624XX Delft

Lotte Hamelink is aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness als specialistisch professional. Ook is zij als Trauma Center Trauma-Sensitive Yoga  Facilitator (TCTSY-F) gecertificeerd door het Center for Trauma and Embodiment at Justice Resource Institute (JRI).

De ruimte van Yoena Delft
De ruimte van Move to Mend Delft
De ruimte Madal Bal Den Haag

Neem contact op

Voel je vrij om contact met me op te nemen via onderstaan formulier, of stuur me een e-mail, een whatsapp bericht of bel me.

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid.

Contactformulier
bottom of page